درخواست اروپایی‌ها از زلنسکی: به جنگ پایان بده، حتی با استعفا-راهبرد معاصر

درخواست اروپایی‌ها از زلنسکی: به جنگ پایان بده، حتی با استعفا

به گفته «سیمور هرش» روزنامه‌گار محقق و افشاگر آمریکایی، گروهی از کشورهای اروپایی به رهبری لهستان از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته‌اند هر طور شده راهی برای پایان دادن به جنگ بیابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سیمور هرش» روزنامه‌گار محقق و افشاگر آمریکایی در وبسایت خود خبر داد گروهی از کشورهای اروپایی به رهبری لهستان از ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین خواسته‌اند به جنگ حتی به قیمت استعفای خود پایان دهد.

 

هرش گفت: این گروه تحت هدایت لهستان...بی‌سروصدا از زلنسکی خواسته راهی برای پایان دادن به جنگ بیابد--حتی در صورت لزوم، استعفا دهد.

 

به گزارش خبرگزاری تاس به نقل از این روزنامه‌نگار آمریکایی، گروه مذکور شامل کشورهای بالتیک و کشورهای اروپای شرقی از جمله مجارستان، لتونی، لیتوانی و استونی است.

 

هرش افزود رئیس‌جمهور اوکراین نظرش را عوش نمی‌کند و در حال از دست دادن حمایت خصوصی همسایگان خود است. به نوشته اسپوتنیک، هرش به این واقعیت اشاره کرد که امتناع زلنسکی از دستیابی به صلح باعث کاهش حمایت کشورهای همسایه شده است.

 

این روزنامه‌نگار محقق آمریکایی پیش‌تر به نقل از منابع خود گفته بود جنگ اوکراین در وضعیت دشواری قرار دارد و مدت آن به تعداد جان‌هایی بستگی دارد که زلنسکی مایل است قربانی کند. او همچنین در اشاره به تمایل غرب برای غلبه بر روسیه گفته بود درگیری ادامه پیدا کرده زیرا جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم گرفته در اوکراین پیروز شود.

 

به تحلیل اسپوتنیک، کی‌یف به شدت به تسلیحات غربی وابسته است و بدتر شدن روابط آن با کشورهای اروپایی به دلیل درخواست‌ها برای صلح می‌تواند به طور جدی بر وضعیت امور در میدان جنگ اثر بگذارد.

 

ولودیمیر زلنسکی هر گونه مذاکره با دولت پوتین را رد کرده و در حالی که مسکو اقدامات خود را «عملیات نظامی ویژه» برای دفع تجاوز غرب می‌داند، کی‌یف می‌گوید مذاکرات صلح تنها در صورتی امکان‌پذیر است که روسیه حملات خود را متوقف کند و همه نیروها را از خاک اوکراین خارج کند.

 

کرملین خوستار آن است که کی‌یف حاکمیت روسیه را بر شبه‌جزیره کریمه به رسمیت بشناسد و همچنین الحاق مناطق دونتسک، خرسون، لوهانسک و زاپروژیا به روسیه را بپذیرد. اوکراین این درخواست‌ها را رد کرده و همچنین هر گونه مذاکره را تا زمانی که روسیه نیروهایش از همه مناطق اوکراین را عقب بکشد، رد کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده